Meridiaan Massage

De kracht van Zacht! Ook voor kinderen en zwangere vrouwen geschikt.

Je levensenergie laten stromen

Deze massage is afkomstig uit de traditionele Chinese geneeskunde en wordt preventief ingezet om de doorstroming van de meridianen te stimuleren en ondersteunen. Er wordt gemasseerd met warme Anti-stress olie, waaraan Lavendel en Bergamot is toegevoegd.

Binnen de traditionele Chinese geneeskunde gelooft men dat Chi (levensenergie) door je lichaam stroomt om zo je organen van energie te voorzien. Via 12 hoofdmeridianen welke gekoppeld zijn aan een specifiek orgaan wordt deze energie getransporteerd. Als er blokkades ontstaan kan de levensenergie niet vrij stromen en dat kan uiteindelijk lichamelijke en/of psychische klachten geven.

Deze lichaamsmassage is gericht op de loop van de meridianen en wordt met volle zachte langzame strijkingen uitgevoerd. Door de zachte aanraking worden de meridianen aangemoedigd om weer met de stroom mee te gaan en wordt je lichaam weer in balans gebracht. Het zorgt voor een holistische diepe ontspanning, een verdieping van de ademhaling, werkt tegen stress en activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Je gaat je hele lichaam weer voelen.  

Masseren: gehele lichaam over de loop van de meridianen.