Wie ben ik

Ik ben Désirée Rooijackers- Wilms (1972), getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Mijn hele leven heb ik al het natuurlijke verlangen, Natural Desire(e), om voor andere mensen iets te kunnen betekenen. Op een dag kom ik met mijn kinderen een prachtige rups tegen, die zich al snel verpopt en waaruit een aantal weken later een prachtige vlinder "De Koninginnepage" tevoorschijn komt. Dit is het begin van verwondering, van waaruit ik mij spiritueel ben gaan ontwikkelen. 

Na diverse cursussen en opleidingen op spiritueel vlak te hebben gevolgd en voor andere mensen te hebben klaar gestaan, vind ik het tijd om mezelf niet te vergeten en ga ik een cursus massage volgen. Tijdens deze massage word ik zo geraakt door de mooie energetische verbindingen die ontstaan en kom ik echt terug bij mezelf. Ik vind het fijn om met aandacht massages te geven, maar ook om te ontvangen. Massage is een heerlijke ontspannende weldaad voor lichaam en geest. Vandaar dat ik in juni 2014 mijn diploma Sabaaydi Masseuse heb gehaald om anderen te laten ervaren hoe mooi de massage is. Leergierig als ik ben en graag in contact komend met mensen blijf ik mij ontwikkelen en is het aantal mogelijkheden inmiddels flink uitgebreid. In januari 2018 ben ik op studiereis in Thailand geweest, het land van herkomst van deze mooie massages, een bijzonder mooie ervaring. In maart 2018 heb ik ook mijn diploma Intuïtief Masseuse gehaald. Aanvullend om de massages te verreiken heb ik in mei 2019 Reiki 1 t/m 3a, waarmee jouw levensenergie in beweging wordt gebracht om jouw natuurlijke balans in jouw lichaam weer te herstellen, afgerond. In juli 2020 ben ik in aanraking gekomen met Access Consciousness® en heb daarin verschillende cursussen gevolgd, omdat ik het een mooie eenvoudige methode vind om te gebruiken en verrast werd met wat voor effect het kan hebben op je gezondheid. Recent heb ik het verdiepingsjaar bij Sabaaydi afgerond in september 2021 om een diepere verbinding met mezelf te voelen om ook u als mijn massee uit te kunnen nodigen om naar uw gevoel te gaan. 

Met zachte aanraking, want het is de aanraking die telt, mag ik mijn hart laten spreken via mijn handen.