Waarom Access Consciousness®?

Access Bars®

Voor rust en ruimte in je hoofd en ontspanning van je lichaam.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?

Door de zachte aanraking van deze punten worden de daaraan gekoppelde energiebanen die in je hele lichaam lopen in beweging gebracht, zodat vastzittende energieën, zoals ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in je leven hebt opgeslagen, worden afgevoerd en ruimte maken voor nieuwe mogelijkheden. 

Mensen die een behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van bijvoorbeeld stress, piekeren, pijn, slecht slapen en/of vermoeidheid.

Access Facelift®

Voor verjonging van je gezicht en je lichaam en de tekenen van veroudering terug te draaien.

Wat als je alle oordelen over jou en je lichaam zou kunnen veranderen?

De zachte, kalmerende aanraking die op je gezicht en nek wordt toegepast, verdiept en versnelt de natuurlijke helende vermogens van het lichaam, wat de cellen van jouw lichaam in staat stelt om te herstellen, te verstevigen en te verjongen. Stress en ouderdom laat zichtbare tekens achter in ons gezicht. Elke sessie geeft je lichaam de gelegenheid om al die stress, oordelen en beperkende energieën die zijn ingebed in je gezicht, borst en lichaam in beweging te brengen en te transformeren.

Tijdens het proces worden maar liefst 29 verschillende energieën geactiveerd die niet alleen effect hebben op de huid, maar ook op de onderliggende oorzaken van oordeel en veroudering, waardoor je er anders uitziet, je anders gedraagt en je anders voelt!

Het proces werkt door op allerlei bijkomstigheden van het ouder worden, zoals problemen met de overgang, hormoonhuishouding, concentratie, gezichtsvermogen, haaruitval, beweeglijkheid van het lichaam, slaapstoornissen.

 

Het zijn beide energetische lichaamsprocessen, waarbij je ontspannen op de massagetafel ligt met kleren aan onder een warme deken.

Wanneer je zonder verwachting de sessies in gaat en bereid bent om te veranderen, zal het resultaat het grootst zijn.